Krajská výstava Vyškov

27.04.2013 14:01

Výstava byla v Dražovicích, krásném prostředí, běhalo se venku a byly jen 4 kruhy.  Aplíci jsme se sešli 4, ale každý v jiné třídě. Proto pro Fleur bylo docela snadné si ulovit vítěze té své třídy. Panu rozhodčímu se líbila, ale trochu vrtěl hlavou nad temperamentem. Nechápu proč:-) Fleur ho vůbec nekousla, zuby ukázala a jen si trochu otevřela ústa, no bodejť, přece se nebude kamarádit s cizíma jen tak bez piškotku, takové podezřelé příchozí musí aspoň trochu zahlásit jako správný hlídač.  Zaběhli jsme si i s Bonny ( Abora) o krajského vítěze a toho si vyběhla Bonča. Výstavu jsme završili společnou kávou a skupinovou fotkou 4 aplíků, která je dost dynamická.

Protože bylo horko, zajeli jsme pak s Fleur na zkoušku k Vyškovskému rybníku, kde je moc pěkný vstup do vody pro psa i lavička pro paničku. Bohužel taky nějaké ty voňavé leklé ryby, ale naštěstí se pach další koupelí smyl.  Po ochlazení jsme si zašli do vyškovského Zoo a kupodivu se to obešlo bez štěkotu. Fleur se trochu bála irbisů, kteří hlasitě křičeli, pštrosů a nejvíc velkého králíka, který na ni z králíkárny zadupal. Naopak před Fleruší se schovávali nosáli a jejich matka  běhala k mříži a dávala jasně najevo, že jen přes její mrtvolu!

Po cestě do Brna jsme ještě zašli za kamarády na baseballové hřiště na kávu a večer  náročný den završili v místní hospůdce u piva, kde Fleur za odměnu dostala rybí zbytky.

Myslím, že je unavená doteď - celou neděli preferovala polohu ležmo a tvářila se, jako by neuměla ani běhat!