Letní prázdniny 2012

27.08.2012 10:53

Na léto jsme měli plno plánů:-)

Agility tréninky - splněno na 10%, protože valná většina tréninků bohužel probíhala ve všední dny v době, kdy ještě fixuju obrazovku PC pohledem.

Výcvik - veleúspěšný, aplík si nás přes prázdniny daleko lépe ochočil a panička poslouchá na první štěk:-).

Přestěhovat psí boudu - nesplněno vůbec, protože čeká na silné muže pro přepravu ( hlaste se)

Vypěstovat silný trávník - splněno na 50%, tráva vyrostla mizerná a proto je stále ukryta ve "voliéře" před naším milým rychlým bagrem zvaným aplík, který ji jedním během dokonale přeryje.

Natřít vrata - splněno na 110%, krom vrat je trochu bleděmodrý i aplík, takže plán překročen

Nabílit chlívek a garáž - 110% ze stejných důvodů jako výše. Vápno šlo ovšem z aplíka vymýt líp než bleděmodrá syntetika na kov.

Sportovní a hubnoucí předsevzetí :-) no comment. Koneckonců prázdniny jsou určeny ke grilování a pití piva na terásce s aplíkem pod židlí!

...

Užívání prázdnin:  splněno!  I my lidi jsme byli asi pětkrát na koupališti! většinou ovšem vybíráme destinace divočejší, aby psík nestrádal tím, že na koupák nesmí.Ostatně aplík se má  nejlíp, v řece denně. Bohužel po koupeli není čistý, protože  miluje následné vyválení v trávě či hlíně.  Dopřáli jsme si hojně i dalších letních radostí, jako letní kino ( Okresní přebor) s dekou přes kolena a vychlazenou jedenáctkou pod židlí, hromady zmrzliny, koláče z ostružin či rybízu,  cuketovou hojnost všeho druhu a rajčatové orgie.

 

Krásné léto...ještě pár dní všem!